|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om brug af kondom
Her er en række gode råd når du skal bruge kondomer.

Brug kondom hver gang du har sex
Det beskytter både dig og din partner mod uønsket graviditet og kønssygdomme.

Prøv dig frem
Find frem til det kondom som passer dig bedst. Det kan både dreje sig om størrelse, materiale, farve og duft. Om det har riller, dutter, farve, smag eller duft har ikke betydning for sikkerheden, det har størrelsen derimod. For selvom det måske hjælper lidt på selvtilliden at hive et stort kondom frem, så ryger sikkerheden sig en tur, hvis kondomet er for stort. Det er faktisk utroligt vigtigt, at kondomet er stramt, idet det forhindrer, at penis når helt ud i spidsen af kondomet. Sker det, vil presset på kondomet øges, og dermed risikerer det at sprænge.

Sørg for altid at have et kondom
Sørg altid for at have nogle kondomer i din pung, jakke eller taske, du ved aldrig hvornår du får brug for det.

Kondomer og sæddræbende creme
Det er muligt at købe kondomer, der er behandlet med sæddræbende creme. Undersøgelser viser at det alligevel ikke øger sikkerheden, hvis kondomet sprænger. Sæddræbende creme påvirker desuden slimhinden hos kvinden og gør hende mere modtagelig for kønssygdomme. Kondomer med sæddræbende creme giver altså ikke ekstra beskyttelse men øger risikoen for overførsel af sexsygdomme.

Tjek datoen
Sørg for at tjekke udløbsdatoen for kondomet. Sikkerheden ved at bruge kondom mindskes, hvis kondomet er for gammelt.

Øv før første gang
Det kan faktisk være en god id at øve dig i at sætte et kondom på, hvis du ikke har prøvet det før. Prøv at sætte det på en banan eller en gulerod.

Kategorier på sider:

Bedvende creme Kondomer Lingeri Gode rd om brug af kondom Femidom Kondomer med dupper Erotiske film Holdbarhed af kondomer Sexlegetj Strrelse kondomer Kondomer diverse Trt kondom Profileret kondom Hvor sikker er et kondom1111 Sdan tager man et kondom p


 Du er her: Kondomer - Netannoncer Kondomer -